- KY healing het ouder worden

 

Hoe je deze kriya moet doen.

Buigen van de ruggengraat: Zit in kleermakerszit en pak de enkels met bijde handen. Adem in en buig de rug naar voren (hol) en breng de borst omhoog. Adem uit en breng de rug naar achteren (bol). Houd het hoofd recht zodat en niet los op en neer hobbelt. Herhaal 108 keer en ontspan.

Checkpoints:

Commentaar:

Het ouder worden begint niet met de jaren; het begint met voedingsdeficiëntie, problemen met de ingewanden, en een onbuigbare ruggengraat die de stroom van ruggengraatsvloeistof onderbreekt. In feite, wordt in India de leeftijd gemeten met de flexibiliteit van de ruggengraat. Een studie die bij de Universiteit van Californië, Davis, in 1973 werd gedaan toonde aan dat deze ruggengraat buig oefening naast het buigzaam maken van de ruggengraat, tot een meertrappig reactiepatroon leidde dat sterk de hoeveelheid en kracht van alpha-, theta, en deltagolven in de hersenen veranderde. Je kunt opmerken dat je je kalmer voelt en meer gecentreerd na het doen van de oefening.
Zie ook KY voor de ruggengraat en KY voor flexibiliteit van de rug.

 

Pinklotus KY Les KY Agenda KY Meditaties KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Houdingen KY Numerologie KY Chakras KY Mantras