- KY healing het voorkomen van Borstkanker

 

Hoe je deze kriya moet doen.

Ga op de buik liggen. Buig een been richting je hoofd en grijp de enkel vast met beide handen. Buig het lichaam naar achteren (Boog Houding met een been) (a). Schommel naar achteren en naar voren op de buik, uitademend als je naar voren gaat en inademend als je naar achteren gaat. Ga hier 1 minuut mee door.
Wissel van been en herhaal de oefening nog een minuut. Grijp daarna de linker enkel met je linkerhand en de rechter enkel met de rechterhand , en kom in de Boog Houding (b), en schommel naar achteren en naar voren voor 1 minuut. Aan het einde van de oefening, adem helemaal in en adem helemaal uit, trek aan de Mul Bhand op de uitademing, en ontspan een paar minuten compleet op je buik met je hoofd naar links.

Commentaar:

Oefeningen, die de borst doen gloeien, helpen bij het voorkomen van borstkanker. Zie ook “Tennis Elbow.”(staat niet op pinklotus.org ) Zie ook " Foods for Health and Healing" voor voeding die helpt in de strijd tegen kanker.
Een goede flinke serie oefeningen wordt aanbevolen voor vrouwen, om te helpen kanker te voorkomen, bij menstruatieproblemen en buitengewone emotionaliteit en kan worden gevonden in the Yoga Manual, pagina 30-34 (de Kriya "Exercises for body cleansing and disease prevention" staat niet op pinklotus.org)

 

Pinklotus KY Mediations KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Postures KY Numerology KY Chakras KY Mantras