KY healing Spijsvertering Verbeteren

 

Hoe je deze Kriya moet doen.

Vatskar Dhouti Kriya: Zit in de Kleermakerszit met de handen op de knieën. Tuit de lippen van de mond en drink zoveel mogelijk lucht in de maag met korte, aanhoudende slokjes, alsof je slikt. Trek de maag naar binnen en houd vast. Rol de maag in een cirkel tegen de klok in, draai vervolgens in de andere richting met de klok mee, als de adem voor de helft van de maximale tijd is ingehouden. Blijf de maag zo lang mogelijk rollen met Nek Lock. Als de adem niet langer vastgehouden kan worden, strek dan de wervelkolom en adem langzaam (niet krachtig) uit door de neus. Herhaal de volledige oefening 2 keer. Doe dit altijd op een lege maag en niet meer dan tweemaal per dag. Na de oefening, drink 2 liter water en vermijd hete pittige gerechten voor de rest van de dag.

Opmerkingen:

Voor problemen met de spijsvertering, als je een volle maag hebt, zie Spijsverteringsproblemen Noodgeval.

Vatskar Dhouti Kriya is een hulpmiddel om alle spijsverteringsproblemen, waaronder chronische overmatige zuurgraad, te elimineren. Omdat vele andere ziekten, zoals verkoudheid en griep, beginnen met problemen met spijsvertering en eliminatie, werkt deze kriya ook voor de algemene gezondheid.

 

Pinklotus KY Mediations KY Kriyas KY Healing KY Maha Mudras KY Pranayamas KY Mudras KY Postures KY Numerology KY Chakras KY Mantras