Verwezenlijk je Levensopdracht

Wij, Hansje en Wouter Koert zijn project partner van het Wholism Project.

Het is echt de moeite waard op internet te lezen waar dit project over gaat, want het is een nieuwe mogelijkheid om van allerlei beperkende patronen en structuren te worden bevrijd, tot op grote dieptes van je wezen.

Wij zelf hebben in september 2009 de Verwezenlijk je Levensopdracht Behandeling ontvangen en zijn sindsdien doorgegaan met alle verdere behandelingen, waardoor we steeds meer vrij komen van oude patronen, die ons leven niet vloeiend deden verlopen. Ook hebben we in 2011 alle Verbindingen aangevraagd, waardoor we geen last meer hebben van omgevingsstraling e.d. en we ons veel vitaler voelen. Wat ook fijn is, dat je patronen voor je kinderen op kan lossen, die zij van je spiegelen zonder zich daar bewust van te zijn. Dat kan je doen door deze patronen zelf op te lossen.

De "Verwezenlijk je levensopdracht" behandeling kan alleen schriftelijk worden aangevraagd door een baby foto en een recente foto van je met je telefoonnummer te sturen naar het e-mail adres van Bas en Marieke: basmarieke@wholismproject.nl

Zij maken dan telefonisch een afspraak met je, en bepalen met jou de dag en het tijdstip, waarop je de behandeling zal ontvangen.

Als je ons persoonlijk kent, kan je natuurlijk wel een behandeling of Verbinding voor 24 uur op proef bij ons aanvragen.

Zie de website: Wholism Project onder Behandelingen.

Voor meer informatie:

Tel: 0182 528884
E-mail: wkoert@kabelfoon.net

 

 

Links

Verwezenlijk je levensopdracht

Wholism Project

 

 

(*) bijgewerkt 21 december 2011

pinklotus advaita vrijheid YIS meditaties kundalini yoga diksha gedichten tekeningen